Kyllähän kirjanpidon voi itsekin tehdä

Mutta kun siitä vastaa ammattilainen, niin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.

Onhan yrityksenne taloushallinto kunnossa?

Teemme kustannustehokasta ja laadukasta kirjanpitoa. Sen lisäksi tarjoamme myös  palkanlaskentaa,  osakirjanpitoa ja voimme ottaa hoitaaksemme myös yrityksenne rahaliikenteen.

Kumppanuutemme rakentuu yhdestä tai useammasta palasesta. Kirjanpito on yhteistyömme kivijalka, jonka päälle rakennamme yrityksellenne sopivan paketin taloushallinnon palveluja.

Me huolehdimme siitä, että yrityksenne taloushallinto hoituu ajallaan ja asetusten mukaisesti, jolloin te voitte keskittyä yritystoimintanne ydinasioihin.

Tarjouksen voit pyytää meiltä samantien sähköisellä lomakkella.

Kirjanpito

Tarjoamme kustannustehokasta ja laadukasta kirjanpitoa erikokoisille yrityksille.

Lue lisää

Ulkoista kirjanpito ammattilaisille

Yritykset ovat kirjanpitovelvollisia. Kirjanpidon järjestämisestä vastaa yrityksen johto. Kirjanpidon voi tehdä itse tai ostaa tilitoimistolta. Esimerkiksi pienten yritysten ei kannata tuhlata voimavaroja kirjanpitoon, koska se on poissa tuottavasta työstä. Toisaalta nykyään monet isot yritykset ulkoistavat kirjanpitonsa, sillä se säästää kustannuksissa.

Näin voimme auttaa

 • Tarjoamme kirjanpitoa pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille.
 • Räätälöimme palvelumme asiakkaan toivomusten, koon ja kehitysvaiheen mukaan.
 • Palvelukokonaisuutta voi joustavasti muuttaa, kun yritys kasvaa tai tarve muuttuu muulla tavalla.
 • Toteutamme taloushallinnon kustannustehokaasti, korkealaatuisesti ja ajallaan.
 • Teemme sekä perinteistä että digitaalista kirjanpitoa. Käytössämme ovat markkinoiden parhaat ohjelmistot. Ne tehostavat myös asiakkaidemme toimintaa, kun esimerkiksi laskut voi tehdä samalla ohjelmalla kuin kirjanpidon.
 • Tarjoamme kirjanpidon perusteella tehtyjä kattavia raportteja, jotka auttavat yrityksen pyörittämisessä.
 • Autamme mielellämme myös raporttien tulkinnassa.

Osakirjanpito

Kun yritys kasvaa, kasvaa myös tarve saada tarkkaa ja ajantasaista tietoa yrityksen taloudesta.

Näin hoidamme osakirjanpitoasi

Osakirjanpidon avulla tuoreet raportit

 

 

 

 

 

Osakirjanpidossa osto- ja myyntilaskut siirretään tapahtumakohtaisesti pääkirjanpitoon, jolloin kirjanpidosta ajetut raportit vastaavat aina valitun seuranta-ajan todellista tilannetta. Teknisesti osakirjanpitojen ajantasainen yhteys kirjanpitoon voidaan toteuttaa monella tavalla.

Osakirjanpitoon voi kuulua myös myynti- ja ostoreskontran ulkoistaminen. Se kannattaa, sillä näin henkilökunnan voimavaroja vapautuu yrityksen ydintehtäviin. Samalla rahavirtojen seuranta paranee ja ennustettavuus helpottuu.

Näin voimme auttaa

 • Hoidamme yrityksenne myyntireskontran, jolloin tulovirran kiertonopeus usein kasvaa, ja perinnästä sekä luotonhallinnasta tulee järjestelmällistä.
 • Selvitämme puolestanne asiakkaidenne luottotiedot, mikä vähentää luottotappioiden syntymistä.
 • Kun otamme vastuullemme ostoreskontran hoitamisen, voitte hoitaa laskujen hyväksymisen ja maksuunpanon sähköisesti missä vain, milloin vain.
 • Hoidamme puolestanne laskutuksen. Se säästää aikaa, rahaa ja vaivaa, kun samoja työvaiheita ei tarvitse tehdä useisiin eri järjestelmiin. Suosimme sähköisiä laskuja. Mikäli asiakas ei pysty vastaanottamaan sähköisiä laskuja, ne postitetaan normaalin postin mukana. 

Palkanlaskenta

Henkilökuntamme laskee työntekijöiden palkat luotettavasti ja ajallaan.

Lue lisää

Palkkapäivästä ei voi tinkiä

 

 

 

 

 

Yrityksen henkilökunnan palkanmaksun pitää toimia ajallaan. Jos palkat eivät ole työntekijöiden palkkapäivänä tilillä, henkilökunnan työmotivaatio pienenee. Siksi tinkimättömästi toteutettu palkanlaskenta on menestyksen kulmakiviä.

Näin voimme auttaa

 • Asiantuntevat palkanlaskijamme takaavat, että työntekijäsi palkat on laskettu ajallaan, ja ne ovat prikulleen palkkapäivänä maksettavissa.
 • Hallitsemme monet työehtosopimukset unissammekin ja tunnemme palkanmaksun muutkin kommervenkit.
 • Tuotamme hyödyllisiä raportteja monista työsuhteeseen ja työsuhdehistoriaan liittyvistä asioista. Taloushallintojärjestelmämme voidaan esimerkiksi integroida erilaisten ajanseurantaohjelmistojen kanssa.
 • Tarjoamme ajantasaista tietoa yrityksen taloushallinnosta, mikä parantaa myös palkkatietojen ajantasaisuutta. Näin saat oikean kuvan yrityksen taloustilanteesta myös palkkojen osalta.
 • Parannamme avainhenkilöiden ja muun henkilökunnan sitoutumista ja työmotivaatiota tarjoamalla teknisiä välineitä työntekijöiden henkilökohtaisten tavoitteiden ja urasuunnitelmien toteutumisen seuraamiseen.
 • Reagoimme nopeasti muutoksiin työsuhteissa.

 

Rahaliikenne

Osana taloushallintoa voimme ottaa myös asiakasyritystemme rahaliikenteen hoitaaksemme.

Näin hoidamme rahaliikennettäsi

Tehosta työntekoasi

 

 

 

 

 

Rahaliikenteen ulkoistaminen on seuraava askel siitä, kun osakirjanpidot ovat jo henkilökuntamme hoidettavana. Se tehostaa merkittävästi työntekoasi.

Näin voimme auttaa teitä:

 • Hoidamme yrityksenne rahaliikenteen joustavasti ja nopeasti, jolloin teidän tehtäväksenne jää vain maksutapahtumien hyväksyminen.
 • Toimitamme teille ajantasaisia raportteja taloudesta. Esimerkiksi kassajärjestelmänne voidaan yhdistää  kirjanpitoon, kirjanpidosta ja siitä ajetuista raporteista tulee lähes täysin reaaliaikaisia. Näin voitte tärkeissä päätöksissänne tukeutua ajantasaiseen taloudelliseen informaatioon.
 • Voimme ottaa rahaliikenteen hoitoomme myös silloin, kun käytössänne ei ole sähköisten järjestelmien mahdollistamaa osakirjanpitoa.

Jos tarvitsemme apua, sitä myös saamme. Kun laitan Paritileille meilin, vastaus tulee nopeasti

Harri Hänninen

Toimitusjohtaja, Kustannusosakeyhtiö Juoksija

Neljä syytä siirtyä sähköiseen kirjanpitoon

1. Aikaa ja vaivaa säästyy

Voit tehdä myyntilaskusi netissä ja lähettää ne eteenpäin verkkolaskuina. Suoritukset menevät suoraan kirjanpitoon.

2. Paperinpyörittely vähenee

Voit tarkistaa vastaanottamasi e-laskut sähköisesti. Lasku ja maksusuoritus käyvät kirjanpitoaineistona, eikä niitä tarvitse tulostaa.

3. Arki ja arkistointi helpottuu

Hyllytilaa ei tarvitse varata kirjanpitomapeille, sillä digiarkistosta tiedot ja tositteet löytyvät helposti. Ne myös säilyvät tallessa.

4. Raportointi paranee

Sähköinen taloushallinto tuottaa valmiita raportteja, jotka helpottavat yrityksen johtamista. Ne käyvät sellaisenaan myös verottajalle.